Gear Chain Industrial B.V.
 
a Tarasconweg 13
5627 GB Eindhoven
The Netherlands
t +31 (0) 40 2906801
f +31 (0) 40 2906804
e

Een volledig nieuwe proefstand werd geleverd en geïnstalleerd bij het GCI-kantoor in Eindhoven.

Na maanden van voorbereiding hebben ingenieurs van het bedrijf Technogerma Systems in Darmstadt (Duitsland) een nieuwe proefstand geïnstalleerd bij het kantoor van Gear Chain Industrial in Eindhoven. De autonome test-container-unit die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden, bevat alle noodzakelijke installaties waaronder elektromotoren, frequentie-omvormers, lucht-ventilatiesystemen, olie-conditioneringsunits en een brandblussysteem. De complete proefstand is ontworpen en op maat gemaakt volgens de specificaties van GCI.

TGS-0928_bigDe nieuwe container-proefstand maakt het mogelijk om allerlei soorten tests op CVT-componenten uit te voeren, met snelheden tot 10.000 rpm en continue vermogens tot 210 kW. De geautomatiseerde proefstand maakt het mogelijk  om duurtestsen uit te voeren gedurende 24 uur per dag, zonder toezicht.
Het opgenomen vermogen aan de uitgaande as wordt teruggevoed naar de aandrijvende elektromotor. Op deze manier wordt het energieverbruik van de proefstand sterk teruggebracht.

Laatste nieuws